Menu
0

Vaša korpa

Troškovi isporuke

0,00 RSD

Total

0,00 RSD

Sigurna dostava

Proizvodi kupljeni na našoj internet prodavnici isporučuju se isključivo na teritoriji Republike Srbije.


Pre poručivanja proizvoda potrošaču su na raspolaganju informacije o troškovima dostave, imajući u vidu da je cenovnik dostave sastavni deo Opštih uslova i predugovornih informacija, a istaknut je i na stranici Dostava.


Prilikom kupovine preko Platforme, potrošač daje saglasnost na iznos troškova dostave. Troškovi dostave prikazuju se na specifikaciji porudžbine, kao i na računu koji se dostavlja potrošaču na e-mail. Dakle, troškovi dostave uračunati su u ukupan iznos za plaćanje koji je prikazan na računu, te prilikom preuzimanja pošiljke potrošač nema dodatnih troškova koje treba da plati.


Obračun troškova vrši se prema težini pošiljke (kg).


masa u kg Cena dostave (RSD)
do 0.5 kg 370
preko 0.5 kg do 1 kg 430
preko 1 kg do 2 kg 500
preko 2 kg do 5 kg 660
preko 5 kg do 10 kg 870
preko 10 kg do 15 kg 1.150
preko 15 kg do 20 kg 1.250
preko 20 kg do 30 kg 1.500
preko 30 kg do 50 kg 1.970

Napomena: U istaknute cene dostave uključen je PDV.Način i rok dostave


Slanje paketa se vrši radnim danima. Sve proudžbine kreirane jednog dana, šalju se u roku od 5 radnih dana.


Isporuku paketa vrši kurirska sluzba AKS, na adresu navedenu prilikom poručivanja robe, prema svom rasporedu distribucije - najmanje 24h od trenutka preuzimanja paketa


Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.


Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.


Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.


Ukoliko je kupac naručenu robu platio platnim karticama ili virmanski, prilikom preuzimanja nema nikakvih drugih troškova.


U slučaju da je prlikom porudžbine Kupac odabrao opciju plaćanje platnim karticama, sredstva u visini iznosa navedenog u porudžbini biće rezervisana na njegovom računu, do trenutka otpreme paketa.


Ukoliko je kupac odabrao opciju plaćanja prilikom preuzimanja, dužan je da prilikom preuzimanja robe plati sumu navedenu na računu (u koju je uračunata i cena isporuke).


069 2021155

Radnim danima od 09h do 16h

info@premiumspirits.rs

Ukoliko imate pitanja

Pratite paket

Proverite status pošiljke