Menu
0

Vaša korpa

Troškovi isporuke

0,00 RSD

Total

0,00 RSD

Uputstvo za plaćanje karticom

Proizvode koje naruči potrošač može da plati karticom (DinaCard, Visa, MasterCard, Maestro, American Express), ukoliko odabere opciju "Plaćanje karticom", prilikom potvrde porudžbine i plaćanja, obeležavanjem odgovarajućeg polja u sekciji "Način plaćanja", na stranici "Korpa".


Prilikom finalne potvrde, klikom na link "Poruči", prelazi se na stranice Banke, gde je potrebno da na označenoj sigurnoj formi stranice potrošač unese podatke sa platne kartice. Ukoliko je transakcija izvršena, potrošač će biti obavešten da je rezervacija sredstava u iznosu kreirane porudžbine uspešno obavljena. Prihvatanjem ovih Opštih uslova i predugovornih informacija potrošač je saglasan da mu se u momentu inicijalnog poručivanja rezervišu sredstva u iznosu kreirane porudžbine, kao i da se njegova platna kartica zaduži za iznos sa računa za realizovanu kupovinu. U trenutku kada kurir preuzme pošiljku radi dostave potrošaču i maloprodajni račun trgovca bude izdat, rezervisana sredstva će biti skinuta sa kartice, odnosno tada se izvršava kartična transakcija zaduženja računa kartice potrošača.


Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI Sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.


U slučaju povraćaja novca potrošaču koji je obavio plaćanje platnom karticom, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Premium Spirits je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

069 2021155

Radnim danima od 09h do 16h

info@premiumspirits.rs

Ukoliko imate pitanja

Pratite paket

Proverite status pošiljke